La CAPPEPV – València per la Llengua organitza des de 2016 la Trobada Musical de la ciutat de València, per tal d’acostar la música popular a l’escola i al poble.

Creiem amb fermesa que la música és fonamental per al creixement personal de les totes i tots. És una activitat important que potència i desenvolupa diferents tipus d’habilitats i transmetre cultura.

Any rere any la CAPPEPV – València per la Llengua, reuneix a un gran nombre d’Alumnes que hi participen en la activitat. A l’escenari brillen la creativitat i el valors a ritme de música, ball i festa.

Les actuacions musicals són preparades als centres educatius i representades per l’alumnat.

TROBADA 2021
cappepv

Enguany hem celebrat V TROBADA MUSICAL D’ESCOLES EN VALENCIÀ DE LA CIUTAT DE VALÈNCIA. En aquesta Trobada intercanviarem experiències musicals o culturals que treballem des de l’àrea d’educació musical. Cada centre participa amb un grup: una classe, un nivell, el cor de l’escola, el grup instrumental… i interpretarà o bé una cançó, una instrumentació, una dansa, un poema musical, etc. La peça o l’actuació ha de ser en valencià o pertànyer a la cultura valenciana.

Un dels objectius és fer veure la importància de la música en el treball de la nostra llengua i en el manteniment de les nostres arrels culturals, a través de les diferents activitats que treballem a les aules. Reivindiquem així, la importància de l’educació musical en valencià a l’escola.

EDICIONS ANTERIORS