La CAPPEPV – València per la Llengua organitza des de 2016 la Trobada Musical de la ciutat de València, per tal d’acostar la música popular a l’escola i al poble.

Creiem amb fermesa que la música és fonamental per al creixement personal de les totes i tots. És una activitat important que potència i desenvolupa diferents tipus d’habilitats i transmetre cultura.

Any rere any la CAPPEPV – València per la Llengua, reuneix a un gran nombre d’Alumnes que hi participen en la activitat. A l’escenari brillen la creativitat i el valors a ritme de música, ball i festa.

Les actuacions musicals són preparades als centres educatius i representades per l’alumnat.

TROBADA 2021
cappepv

Enguany celebrem la V TROBADA MUSICAL D’ESCOLES EN VALENCIÀ DE LA CIUTAT DE VALÈNCIA. En aquesta Trobada intercanviarem experiències musicals o culturals que treballem des de l’àrea d’educació musical. Cada centre participa amb un grup: una classe, un nivell, el cor de l’escola, el grup instrumental… i interpretarà o bé una cançó, una instrumentació, una dansa, un poema musical, etc. La peça o l’actuació ha de ser en valencià o pertànyer a la cultura valenciana.

Un dels objectius és fer veure la importància de la música en el treball de la nostra llengua i en el manteniment de les nostres arrels culturals, a través de les diferents activitats que treballem a les aules. Reivindiquem així, la importància de l’educació musical en valencià a l’escola.

L’actuació ha de tindre una durada entre 5 i 10 minuts, per tant, de vegades es poden fer dos formats o dues peces. Aquesta vegada cada centre enregistrarà la seua actuació en un format audiovisual (.mp4, avi o .mov) i ho enviarà a cappepv@fev.org a través d’un enllaç per Wetransfer o similar. S’habilitarà un espai a la nostra pàgina web www.valenciaperlallengua.org des del qual altres escoles i instituts poden veure el treball d’altres persones. El termini per enviar la vostra obra és fins al 30 d’abril de 2021.

Els centres educatius participants rebran un reconeixement que es donarà en un acte públic.

Com participar-hi?

Si esteu interessats/ades a participar, podeu enviar el vostre vídeo abans de 30 d’abril de 2021 a través d’un enllaç de Wetransfer i un correu electrònic indicant en nom de l’escola i dades de contacte. Revisa les bases d’aquesta activitat.

cappepv
EDICIONS ANTERIORS