cappepv

Amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació Cultura i Esport i el suport d’Escola Valenciana La CAPPEPV –  València per la Llengua organitza rutes literàries i culturals en les quals es reviu l’obra de Vicent Andrés Estellés en llocs emblemàtics relacionats amb la vida i obra de l’autor.

Isabel Anyó (néta del poeta) ens guia pels monuments del patrimoni històric de València mentre sentim a Vicent Camps i David Vid recitar fragments dels poemes de l’autor valencià.

El pròxim curs escolar ho encetarem amb una ruta literària oberta al públic en general programada per al 10 de setembre de 2022 a les 11h. Aquesta activitat és totalment gratuïta, però cal reservar la plaça, pots inscriure’t abans del 4 de setembre emplenant el formulari electrònic. Les places es concediran en ordre d’inscripció.

Si vols conèixer altres projectes en els que estem treballant, també relacionats en la vida i obra de l’autor, pots visitar el Premi de Poesia, les sessions de Contacontes d’Estellés i els Recitals de Poesia.

cappepv
cappepv
PLÀNOL DE LA RUTA
cappepv
cappepv