En el any 1998 el Premi Sambori va nàixer com una iniciativa de un grup de persones apassionats per la lectura i l’escriptura en valencià. Tots tenien el mateix somni de transmetre i despertar aquests sentiments en tots els xiquets i xiquetes.

Des de la CAPPEPV – València per la Llengua, any rere any treballem junt a la Fundació Sambori amb il·lusió i esforç per la normalització lingüística, ací com per la promoció i difusió del valencià i el seu ús social i cultural.  

Tot allò ho aconseguim deixant volar la imaginació dels valencians i valencianes, en aquest concurs de literatura Infantil, on els alumnes de tot el País Valencià ens demostren la seua creativitat i aquells valor pedagògics que deixen en evidencia el gran treball de mares, pares i professorat.

La CAPPEPV – València per la llengua celebra tots els anys aquest Premi al Cap i Casal. El lliurament de premis es fa a diferents nivells educatius:

Premi-Sambori-2020
 • null

  Educació Infantil

  0 – 3 Anys.

  3 Anys

  4 Anys

  5 Anys

 • null

  Educació Primària

  Primer Cicle en Colectiu

  Primer Cicle

  Segon Cicle

  Tercer Cicle

 • null

  Secundària i Batxillerat

  Primer Cicle d’ESO

  Segon Cicle d’ESO

  Batxillerat

 • null

  Adults

 • null

  Necessitats Educatives Especials

 • null

  Premi Empar Granell

El Premi Sambori i la CAPPEV

En la CAPPEPV – Valencià per la llengua volem fomentar la solidaritat i la cooperació mitjançant la paraula, desitgem que la literatura valenciana continue sent un referent representatiu de la nostra cultura. És per allò que volem convidar-vos a tots i a totes a participar-hi i sumar-se a aquesta iniciativa per tal de fer valdre la estima que tenim a la nostra llengua.

Si vols conèixer més del Premi Sambori, visita el seu web ací.

EDICIÓ 2020
El-Premi-Sambori-2020-CAPPEPV

Per tal de promoure i difondre l’ús literari del valencià dins l’àmbit escolar, la Fundació Sambori ha decidit convocar i impulsar el 22é Premi Sambori, adreçat a l’alumnat d’Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius, Formació de Persones Adultes i Escoles Oficials d’Idiomes (EOI) i de l’alumnat amb necessitats educatives especials.

Com participar-hi?

Per a participar, descarrega’t les bases del concurs i emplena el full de participació i l’acta de centre. Tens temps d’enviar els treballs i la documentació fins al 7 de febrer de 2020. Si ho prefereixes, la CAPPEPV recollirà els treballs a l’Assemblea General que celebrarà el 6 de febrer de 2020. Per més informació envia’ns un correu a cappepv@fev.org

EDICIONS ANTERIORS