La CAPPEPV – València per la Llengua organitza des de 2016 la Trobada Musical de la ciutat de València, per tal d’acostar la música popular a l’escola i al poble.

Creiem amb fermesa que la música és fonamental per al creixement personal de les totes i tots. És una activitat important que potència i desenvolupa diferents tipus d’habilitats i transmetre cultura.

Any rere any la CAPPEPV – València per la Llengua, reuneix a un gran nombre d’Alumnes que hi participen en la activitat. A l’escenari brillen la creativitat i el valors a ritme de música, ball i festa.

Les actuacions musicals són preparades als centres educatius i representades per l’alumnat. Si vols que el teu col·legi o institut hi participe en aquesta activitat. Fes clic ací.

TROBADA 2020
cappepv

Enguany celebrem, dins de la setmana cultural de la Trobada,

La V TROBADA MUSICAL D’ESCOLES EN VALENCIÀ DE LA CIUTAT DE VALÈNCIA

Les dates d’aquesta Trobada seran el 31 de març i l’1 d’abril, pel matí.

En aquesta Trobada intercanviarem experiències musicals o culturals que treballem des de l’àrea d’educació musical. Cada centre participa amb un grup: una classe, un nivell, el cor de l’escola, el grup instrumental…. I interpretarà o bé una cançó, una instrumentació, una dansa, un poema musicat, etc. La peça o l’actuació ha de ser en valencià o pertànyer a la cultura valenciana. Aquesta activitat està englobada en la setmana de la Trobada.

Un dels objectius és fer veure la importància de la música en el treball de la nostra llengua i en el manteniment de les nostres arrels culturals, a través de les diferents activitats que treballem a les aules. Reivindiquem així, la importància de l’educació musical en valencià a l’escola.

L’actuació ha de tindre una durada entre 5 i 10 minuts, per tant, de vegades es poden fer dos formats o dues peces del mateix, per exemple dues cançons corals, o dues peces instrumentades, una dansa i una cançó.. Els mateix alumnat que interpreta farà de públic, aquesta activitat no està oberta a les famílies.

Com participar-hi?

Si esteu interessats/ades a participar, podeu fer la inscripció mitjançant aquest formulari o enviant un correu a miresoci@gmail.com  amb les dades de la persona encarregada de l’activitat del centre.

cappepv
EDICIONS ANTERIORS