La CAPPEPV – València per la Llengua organitza des de 2016 la Trobada Musical de la ciutat de València, per tal d’acostar la música popular a l’escola i al poble.

Creiem amb fermesa que la música és fonamental per al creixement personal de les totes i tots. És una activitat important que potència i desenvolupa diferents tipus d’habilitats i transmetre cultura.

Any rere any la CAPPEPV – València per la Llengua, reuneix a un gran nombre d’Alumnes que hi participen en la activitat. A l’escenari brillen la creativitat i el valors a ritme de música, ball i festa.

Les actuacions musicals són preparades als centres educatius i representades per l’alumnat. Si vols que el teu col·legi o institut hi participe en aquesta activitat. Fes clic ací.

TROBADA MUSICAL 2020
cappepv

Enguany celebrem, dins de la setmana cultural de la Trobada, la V TROBADA MUSICAL D’ESCOLES EN VALENCIÀ DE LA CIUTAT DE VALÈNCIA.

Les dates d’aquesta Trobada seran el 31 de març i l’1 d’abril, pel matí.

En aquesta Trobada intercanviarem experiències musicals o culturals que treballem des de l’àrea d’educació musical. Cada centre participa amb un grup: una classe, un nivell, el cor de l’escola, el grup instrumental…. i interpretarà o bé una cançó, una instrumentació, una dansa, un poema musicat, etc. La peça o l’actuació ha de ser en valencià o pertànyer a la cultura valenciana, ja que aquesta activitat està englobada en la setmana de la Trobada.

Un dels objectius és fer veure la importància de la música en el treball de la nostra llengua i en el manteniment de les nostres arrels culturals, a través de les diferents activitats que treballem a les aules. Reivindiquem així, la importància de l’educació musical en valencià a l’escola.

L’actuació ha de tindre una durada entre 5 i 10 minuts, per tant, de vegades es poden fer dos formats o dues peces del mateix, per exemple dues cançons corals, o dues peces instrumentades, una dansa i una cançó.. Els mateix alumnat que interpreta farà de públic, aquesta activitat no està oberta a les famílies.

Com participar-hi?

Si esteu interessats/ades a participar, podeu fer la inscripció mitjançant aquest formulari o enviant un correu a miresoci@gmail.com  amb les dades de la persona encarregada de l’activitat del centre.

cappepv
EDICIONS ANTERIORS