La CAPPEPV –  València per la Llengua celebrà una apassionant ruta cultural i literària, on es va reviure l’obra de Vicent Andrés Estellés en llocs emblemàtics relacionats amb la vida i obra de l’autor.

En aquesta tercera edició de la ruta literària, Isabel Anyó Andrés, neta del poeta, ens va guiar pels diferents monuments del patrimoni històric de València i ens recità fragments de l’obra de l’autor relacionats en aquests espais. Al final de la jornada vam gaudir d’un dinar cultural a Ca Bassot.

Com tots els anys, aquesta activitat està oberta a totes i tots, i es realitza de forma gratuïta entre els mesos de setembre i octubre.

Si vols conèixer altres projectes en els que estem treballant, també relacionats en la vida i obra de l’autor, pots visitar el Premi de Poesia, les sessions de Contacontes d’Estellés i els Recitals de Poesia.

Com apuntar-se?

Si vols participar en la ruta literària, hauràs de fer la inscripció mitjançant el nostre web quan estiga oberta la convocatòria. La pròxima edició la realitzarem entre els mesos de setembre i octubre de l’any 2020.

CAPPEPV
CAPPEPV
MAPA DE LA RUTA
FOTOGRAFIES D'EDICIONS ANTERIORS