La CAPPEPV –  València per la Llengua celebra una apassionant ruta cultural i literària, on es reuviurà l’obra de Vicent Andrés Estellés en llocs emblemàtics relacionats amb la vida i obra de l’autor.

En aquesta quarta edició, ens guiaran pels diferents monuments del patrimoni històric de València mentre recitem fragments de l’obra de l’autor relacionats en aquests espais. 

A causa de la situació sanitària que estem vivint, inicialment es realitzarà la ruta en un grup reduït el dia 3 d’octubre de 2020 a les 11 h. Eixirà des de la plaça de l’Ajuntament de València. 

Per assistir, s’ha de reservar plaça mitjançant el nostre formulari online o enviat un correu a cappepv@fev.org

Com tots els anys, aquesta activitat està oberta a totes i tots.

Si vols conèixer altres projectes en els que estem treballant, també relacionats en la vida i obra de l’autor, pots visitar el Premi de Poesia, les sessions de Contacontes d’Estellés i els Recitals de Poesia.

Com apuntar-se?

Si vols participar en la ruta literària del 3 d’octubre de 2020, hauràs de emplenar el formulari d’inscripció o enviar un correu electrònic indicant el teu nom, correu de contacte i el nombre de persones que assistireu a la ruta.

CAPPEPV
CAPPEPV
MAPA DE LA RUTA
FOTOGRAFIES D'EDICIONS ANTERIORS