Des de la CAPPEPV –  València per la Llengua volem convidar-vos a una apassionant ruta cultural i literària, on reviurem l’obra de Vicent Andrés Estellés en llocs emblemàtics relacionats amb la vida i obra de l’autor.

En aquesta tercera edició de la ruta literària, Isabel Anyó Andrés, neta del poeta, ens guiarà pels diferents monuments del patrimoni històric de València i ens recitarà fragments de l’obra de l’autor relacionats en aquests espais. Al final de la jornada es farà un dinar cultural a Ca Bassot.

Aquesta activitat està oberta a totes i tots, i es realitzarà de forma gratuïta. Vos esperem el diumenge 15 de setembre a les 11.00 h. a la Plaça de l’Ajuntament de València, per a formar part d’aquest projecte organitzat per la CAPPEPV – València per la Llengua amb la col·laboració de l’Associació Cultural Bassot, emplena aquest formulari o envians un correu a cappepv@fev.org

Si vols conèixer altres projectes en els que estem treballant, també relacionats en la vida i obra de l’autor, pots visitar el Premi de Poesia, les sessions de Contacontes d’Estellés i els Recitals de Poesia.

Com apuntar-se?

Si vols participar en la ruta literària, hauràs d’inscriure’t emplenant aquest formulari o enviant-nos un correu electrònic amb el teu nom, dades de contacte i el nombre de les persones que vindran abans del 9 de setembre de 2019 a cappepv@fev.org

MAPA DE LA RUTA
FOTOGRAFIES D'EDICIONS ANTERIORS