Ajornament Ruta Literària

Nova data: 27 d'octubre 2018

A causa de la previsió del temporal de pluges hem decidit ajornar la Ruta Literària «La València de Vicent Andrés Estellés» prevista per al 20 d’octubre de 2018.

📆 NOVA DATA:
Dissabte 27 d’octubre de 2018 a les 11.00 h. a la plaça de l’Ajuntament de València.

Des de la CAPPEPV –  València per la Llengua volem convidar-vos a una apassionant ruta cultural i literària, on reviurem l’obra de Vicent Andrés Estellés en llocs emblemàtics relacionats amb la vida i obra de l’autor.

Isabel Anyó Andrés, neta del poeta, ens guiarà pels diferents monuments del patrimoni històric de València i ens recitarà fragments de l’obra de l’autor relacionats en aquests espais.

Aquesta activitat està oberta a totes i tots, i es realitzarà de forma gratuïta. Vos esperem el dissabte 27 d’octubre a les 11.00 h. a la Plaça de l’Ajuntament de València, per a formar part d’aquest projecte organitzar per la CAPPEPV – València per la Llengua amb la col·laboració del Racó de la Corbella Si vols participar, envia’ns un correu a cappepv@fev.org o mitjançant el nostre formulari de contacte.

Si vols conèixer altres projectes en els que estem treballant, també relacionats en la vida i obra del autor, pots visitar el Premi de Poesia, les sessions de Contacontes d’Estellés i els Recitals de Poesia.

Com apuntar-se?

Si vols participar en la ruta literària, hauràs d’inscriure’t enviant-nos un correu electrònic amb el teu nom i el nombre de persones que vindran abans del 18 d’octubre de 2018 a cappepv@fev.org o mitjançant el nostre formulari de contacte.

MAPA DE LA RUTA
FOTOGRAFIES D'EDICIONS ANTERIORS