Recitals de poesia - Vicent Camps 2018

Recitals de poesia als IES

És ben conegut la importància de la poesia a l’aula. Aquest gènere, permet als alumnes aprendre escriptura, lectura i les ajuda a la comprensió de qualsevol tipus de text. A banda què és una bona forma perquè expressen els seus sentiments i la seua forma de veure el món.

En la CAPPEPV – València per la Llengua, estem preparant una sèrie de recitals de poesia als IES de la ciutat de València, amb l’objectiu d’incentivar la creativitat de l’alumnat mitjançant aquesta forma d’escriptura.

Vos convidem a totes i tots a gaudir dels recitals. Si voleu inscriure al vostre Institut, podeu enviar-nos un correu electrònic a cappepv@fev.org, fes ús del nostre formulari de contacte.

Et convidem a conèixer altres projectes i activitats com el Premi de Poesia, la Ruta Literària i les sessions de Contacontes per a les més menudes i menuts.

Com participar-hi?

Tant si ets parts del professorat, com de l’alumnat, pots enviar-nos un correu electrònic a cappepv@fev.org o escriure’ns al nostre formulari de contacte. Ens posarem en contacte amb el teu centre educatiu per tal d’organitzar el recital.

Recitals de poesia - Vicent Camps 2018