En el any 1998 el Premi Sambori va nàixer com una iniciativa de un grup de persones apassionats per la lectura i l’escriptura en valencià. Tots tenien el mateix somni de transmetre i despertar aquests sentiments en tots els xiquets i xiquetes.

Des de la CAPPEPV – València per la Llengua, any rere any treballem junt a la Fundació Sambori amb il·lusió i esforç per la normalització lingüística, ací com per la promoció i difusió del valencià i el seu ús social i cultural.  

Tot allò ho aconseguim deixant volar la imaginació dels valencians i valencianes, en el concurs de literatura Infantil Premi Sambori, on els alumnes de tot el País Valencià ens demostren la seua creativitat i aquells valor pedagògics que deixen en evidencia el gran treball de mares, pares i professorat.

La CAPPEPV – València per la llengua celebra tots els anys el Premi Sambori al Cap i Casal. El lliurament de premis es fa a diferents nivells educatius:

 • null

  Educació Infantil

  0 – 3 Anys.

  3 Anys

  4 Anys

  5 Anys

 • null

  Educació Primària

  Primer Cicle en Colectiu

  Primer Cicle

  Segon Cicle

  Tercer Cicle

 • null

  Secundària i Batxillerat

  Primer Cicle d’ESO

  Segon Cicle d’ESO

  Batxillerat

 • null

  Adults

 • null

  Necessitats Educatives Especials

 • null

  Premi Empar Granell

En la CAPPEPV – Valencià per la llengua volem fomentar la solidaritat i la cooperació mitjançant la paraula, desitgem que la literatura valenciana continue sent un referent representatiu de la nostra cultura. És per allò que volem convidar-vos a tots i a totes a participar-hi i sumar-se a aquesta iniciativa per tal de fer valdre la estima que tenim a la nostra llengua.

Si vols conèixer més del Premi Sambori visita el seu web ací.

Com participar?

Si vols fer part del Concurs de Literatura en Valencià Premi Sambori, has d’enviar el teu treball d’acord a la categoria que vols aplicar. Junt al treball es presenta el full de participació que podràs descarregar en aquest web o mitjançant la pàgina oficial de la Fundació Sambori quan la convocatòria estiga oberta.