La València de Vicent Andrés Estellés

Valorem enormement el treball d’un dels poetes més importants de la història valenciana. Com no pot ser d’un altra manera, estem parlant de l’obra de Vicent Andrés Estellés.

Des de la CAPPEPV – València per la Llengua, estem treballant en una sèrie d’activitats que desenvoluparem al mes d’octubre, perquè participe tota la ciutadania, dins i fora de l’aula.

Com que la nostra intenció és commemorar aquest gran poeta i incentivar la creació literària entre els més joves. Hem organitzat el Premi de Poesia 2018, dirigit a l’alumnat comprès entre tercer cicle de primària fin batxillerat i cicles formatius.

A part de la escriptura de poesia tradicional, enguany el concurs compta amb una nova modalitat de participació: la poesia 2.0. Aquest gènere, és una mostra de l’evolució de la poesia contemporània, que va obrint-se pas cada vegada amb més força entre els més joves. Si voleu conèixer les formes de participació, fes clic ací.

També podeu participar de les sessions de Contacontes d’Estellés per als més menuts i Recitals de Poesia als IES de la ciutat de valència de Vicent Andrés Estellés.

I per a tot el públic general, volem convidar-vos a la Ruta Literària “La València d’Estellés”. un recorregut que farem per la València històrica acompanyats del poemes d’Estellés. Isabel Anyó, neta del poeta, ens guiarà per un recorregut apassionant. Si vols participar, pots inscriu-te fent clic ací.

1 comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

Publicar comentario